STAY IN TOUCH

......

VÍDEŇ A JAK SE PRÁVĚ MÁM

Přeju vám všem KRÁSNÉ ÚTERÝ! :) Jestli jste si všimli, že jsme byly ve Vídni už cca před měsícem a divíte se, že až teprve teď vydáváme druhý článek o tom našem menším cestovatelském dobrodružství, tak se pletete. Dneska to totiž vůbec nebude o sdílení zážitků z cest, teda o sdílení zážitků ano, ale pouze ze života. S Klárkou se poslední dobou jen domlouváme, jak to všechno bude, co s blogem, protože jsme teď obě na vysoké, každá jinde a když nás v této době od sebe dělí 105 kilometrů, pro ty, kdo chtějí 65 mil. :D Zatím to vypadá, že pokračovat budem, ale chtěly bychom rády slyšet názor i od vás, čtenářů, čtenářek, kvůli kterým to děláme, abychom věděly co a jak. Obě bychom rády pokračovaly, blogování nás baví a máme to rády a pokud to půjde, chceme to i skloubit se školou. 

K outfitu:
bunda- ZARA
tílko- H&M
kalhoty- BERSHKA
kabelka- eshop www.ladylove.cz
boty- PULL&BEAR





Já  sedím ležím momentálně v novém bytě, kde bydlíme s kamarádkou a dalšíma holkama a snažím se tu něco sespsat. Za chvilku jdu zase do školy, kde s lidma pracujem na jednom projektu, tak doufám, že to co nejrychleji vymyslíme a ty myšlenky zrealizujeme. A kdybyste někdo nevěděl a chtěl vědět, tak právě studuju právnickou fakultu v Olomouci. Tak kdybyste se někdo chtěl tady sejít, pokecat, tak klidně napište;)



Mějte se krásně, a usmívejte se, když máme ten podzim! ♥

2 comments:

  1. Váš blog mám moc ráda, takže určitě zkuste pokračovat :) Outfit super, moc ti to sluší a přeji ti, ať se ti ve škole daří :)
    BLOG EVERYTHIN KATE

    ReplyDelete

Děkujeme za Váš komentář. Přejeme pěkný den!
Thank you very much for you comment. Have a nice day!

INSTAGRAM @klararecmanova

FOLLOW US ON INSTAGRAM

INSTAGRAM