STAY IN TOUCH

......

SWEDEN PART 4

Nazdárek! Máte se doufám fantasticky, a ještě po přečtení tohoto článku, nebo jen kouknutím na fotky, se bduete mít ještě líp!! Cestování je ta nejlepší investice, dostanete z ní totiž víc, než jste do toho vložili. Takže zbohatnete! Proto cestujte!
Kdo cestuje po světě, má se skvěle! Nikdo nikdy nepřijel z dovolené naštvaný, neodpočinutý, bez vzpomínek. Ano, ano, může se samozřjmě přihodit něco nemilého, ale na to se tedˇ vykašlete. Prostě je cestování bomba, a tečka. Tento článek je poslední ze série Švédského poznávání. Z této země jde strašný klid, pohoda, nikdo nikam nespěchá, a je to zejména proto, že je to země turistů. těch je tu víc, než místních. A tedy všichni, kdo cestují, si chtějí odpočinout a za ničím se nehnat, a taky proto je to tady tak skvěle. Co je blbý je to, že tady mají všechno asi třikrát dražší. takže obyč nejlevnější oběd seženete za 600 Kč, takže se to tady opravdu prodraží :/

NÁRODNÍ PARK ABISKO. MŮŽETE SE VYVÉST DVOJSEDAČKOVOU LANOVKOU AŽ NAHORU, KDE JE PARÁDNÍ VÝHLED, POKUD ZROVNA NEMÁTE MLHU KOEM SEBE.




No comments:

Post a Comment

Děkujeme za Váš komentář. Přejeme pěkný den!
Thank you very much for you comment. Have a nice day!

INSTAGRAM @klararecmanova

FOLLOW US ON INSTAGRAM

INSTAGRAM